24 Mart 2022 Perşembe Günü Üniversitemizi Ziyaret Eden Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencilerine Bölümümüz Tanıtıldı.

Küçült Yazı Tipi Büyüt
24 Mart 2022 Perşembe günü Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri ve müdür yardımcıları Emrullah Güney, öğretmen Ayşe Uysal Okur ve Tuğba Yılmaz eşliğinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ni ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerin Üniversite sınavı öncesinde motivasyonlarını artırmak ve tercihlerine fayda sağlamak amacıyla Tarih Bölümünü tanıtmak üzere Arş. Gör. Nihan ÖZ NALEZEN eşlik etmiştir. Öğrencilere Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tarih Bölümünü tercih etmeleri halinde girmeleri gereken yüzdelik dilimden başlayarak, bölümde verilen derslere, bölüm hocalarının uzmanlık alanlarına, bölüm etkinlikleri ile kulüp faaliyetlerine ve Tarih Bölümü'nün mezun olduktan sonra sunduğu iş imkanlarına detaylı bir şekilde yer verilerek öğrencilere anlatılmıştır. Bu ön bilginin ardından amfiler, kampüsün içinde yer alan fakülteler, yemekhane ve kütüphane ziyareti de yapılarak hem üniversite hem bölümümüzün tanıtımı Arş. Gör. Nihan ÖZ NALEZEN tarafından gerçekleştirilmiştir.